Etänä Enemmän -hankkeen nelivuotinen matka huipentui päätösseminaariin ja menestystarinaksi kansien väliin

Etänä Enemmän – sote-työ uudistuu -hanke on kulkenut neljä vuotta uudistuvan sote-työn matkassa kehittäen muun muassa etäjohtamista, etätyönohjausta ja etätyötä sote-alalla. Päätösseminaarissa 15.12. Tampereella luotiin katsaus hankkeen saavutuksiin, kuultiin asiantuntijapuheenvuoroja ja vaihdettiin ajatuksia suuria muutoksia kokeneesta sote-alasta. Erittäin haastavana pandemia-aikana hanke onnistui tarjoamaan monia keinoja sote-työn tukemiseksi ja sujuvoittamiseksi niin esihenkilöille kuin työntekijöille. 

Hanke ja sen tuotokset on nyt koottu artikkelijulkaisuksi, joka näki päivänvalon päätösseminaarissa. Loppujulkaisu tarjoaa työkaluja ja näkökulmia hyvinvointialueiden johtamisen ja kehittämisen tueksi. Julkaisu soveltuu myös sote-alan oppimateriaaliksi.

”On aika kiittää kaikkia, jotka annoitte panoksenne hankkeen menestyksekkääseen toteutukseen. Lämpimät kiitokset koko hankekonsortiolle, ohjausryhmälle ja yhteistyökumppaneille, rahoittaja STM:lle ja erityisesti sote-alan ammattilaisille”, summaa valtakunnallisen hankkeen projektipäällikkö Tarja Heinonen TAMKista.  Antoisia lukuhetkiä julkaisun parissa!

Hankkeen digitaaliseen loppujulkaisuun voi tutustua Theseuksessa.

Päätösseminaarin esitysmateriaaleihin voi tutustua seminaarin ohjelma-sivulla.